suntliv

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av suntliv - 23 juli 2009 16:45

Fixa Dra ut visdomatanden.

Ultaljud njurar.

Urografi.

Samtal med urolog.

Till doktorn med knutan.

Mammografi.

Ultraljud knutan.

Punktion,cellprov.

Punktion med grövre nål.

Operation av bröstet.

Diabeteskontroll.

Konsultation på en plastikkirurgiklinik.

Neurologisk status (foten,ryggen).

Operation av njuren (med ALLT vad det innebär).


Ungefär så! Men jag är trots smärta alert och inte varit sjukskriven en dag från arbetet på grund av ovanstående. Känns ´ganska´mycket nu men jag är positiv. Diabetesen missköts, tyvärr. Skall skärpa mig. Jag är (men det kanske är svårt att tro?) inte den som går till doktor/söker sjukvård i onödan.Kanske därför det blivit så mycket nu?


I dag har jag börjat tidigt och då kunde jag sluta tidigt på arbetet. Hade tre tider på sjukhuset. De läkare jag träffat har blivit förvånade när de sett den stora knutan. Ja, den syns! De vet ännu inte vad det är. Först stack dr i ett blodkärl. Det blev fyra stick och jag lovar att det känns - än. Men det är okej.


Det blir en operation till. Bröstet. Jag är glad för det (för så här kan jag inte gå)! Jag är överhuvudtaget glad för att tiderna hölls i dag, tacksam för all hjälp. Att dagen kom till slut och att det är klart, så här långt. Besked lär ges inom de närmaste veckorna.


Jag har en ynka dag kvar till semester! Känn på den du! ;-)

Visar bild på finaste Alva, hennes gulliga nos som hon skjuter upp när hon blir kliad under hakan. Gud vad jag älskar er töser!!! :)


Hoppas Du är frisk. Tack för Din tid.






Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards