suntliv

Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av suntliv - 26 augusti 2009 18:32

Sitter i soffan med Em och Kit i filt bredvid. :) En Beckfilm (Gamen) spelas upp på tv´n. I dag fick jag ett armband av en kollega. Jag blev så glad. Jag har nämligen varit kär i armbandet sedan hon hade det på sig första gången (ha!). :)

I dag åt jag en ljuvlig, välsmakande frukost. Jag brukar inte klara av att äta ägg men i bland kan jag äta ekologiska ägg. GI-ruta, avocado med piffi på och pärltomater.


Fick höra i dag att jag kommer att "reagera på tumören och operationen" eftersom jag är så positiv nu så nära inpå efter op. Vad matt (illa berörd) jag blev. Va? Något som är viktigt i mitt liv är att känna tacksamhet och att se det positiva. Jag är dock realistisk och har också mina "mörka" stunder.

Jag är tacksam trots att jag dagarna efter op grät som ett barn när jag såg mig i spegeln. Ganska snabbt emellertid, när jag kände jag blev bättre, värsta smärtan släppte och jag började kunna gå rak i ryggen igen och kunde höja armarna över huvudet, kände jag ännu mer tacksamhet.

Tänk att narkosen gick bra. Jag mådde inte illa på uppvaket. Jag fick bort tumören. Doktorerna har varit bra. Allihopa. Jag fick snabb hjälp.

Varför skulle jag "reagera" annorlunda?


Jag står inför något som är värre och större för mig. Obs! För mig. Jag som skall genomlida det. Operation av njuren. Men det skall jag klara det också. Everything will pass you know? :)


I morgon skall vi beställa falafel på arbetet. Gissa varifrån Anna? :)

Önskar en fin kväll så här mitt i veckan. Tack för din tid.




Ovido - Quiz & Flashcards