suntliv

Alla inlägg den 6 september 2009

Av suntliv - 6 september 2009 20:09

I natt somnade jag på soffan och vid 03:00 tiden gick jag in till mitt rum. Vid kvart över fem ungefär kommer Sankan!! Hamstern!! Till min stora förvåning spatserande in i rummet, in under sängen!! Yrvaket, in till ´hans´rum och kikade. Jodå! Burluckan stod vid öppen. Hur har han tagit sig ner från bordet på vilket buren står?? Han gick och få tag i i alla fall. BUSE!


Töserna Emma och Alva markerar gentemot Sara som tydligen hittat ett nytt favoritställe? :)

Homer tog en flygtur i dag och flög rakt in i fönsterrutan. Jag blir gråtfärdig när det händer! :( Passade på att klippa hans långa klor. Det gick ´sådär´.

I eftermiddags blev det G-force på bio. 3 D.

Ja, vad säger man? Det brunvita masrvinet var väldigt gulligt. Jag är så lättörd. Satt och tänkte på vår Emma. :) Lika eller hur?

Jag är nog ganska trött på ´barnfilmer´. Hade det inte varit för marsvinen hade jag nog inte gillat filmen särskilt mycket? Tänker på många av de barn som såg filmen som inte förstår alla de svåra ord som var med.


Det har ´trots allt´varit en bra söndag. Blev hemma-spa före bion och det känns bra. Haft en bra ´terapeutiskt´samtal också. Hjälper upp när mycket runtomkring - i livet - känns litet ovisst.


Får jag tipsa om en härlig, fluffig lotion som doftar så gott att man vill äta upp den?  Mmmmmmm. :)

God kväll och tack för besöket i bloggen, välkommen åter! :)

Ovido - Quiz & Flashcards