suntliv

Alla inlägg den 29 september 2009

Av suntliv - 29 september 2009 22:43

Moa & Mariette. :)


Go´natt. Zzzz.

Av suntliv - 29 september 2009 14:30

Det hade inte slagit mig förrän nu, efter tio år i samma område, hur nära vi har till ´city´ till fots. Jag brukar nämligen cykla alternativt åka stadsbuss. Knappt 40 minuter tog det att gå. Jag hade sällskap av en spännande ljudbok i MP3´n.

  

Eftersom jag var tidig till det jag skulle hann jag promenera runt en stund också, i stadskärnan.

  

Denna utsikten hade jag i väntrummet.


Jag fick en fin promenad på hemvägen också. Härligt väder. Sol, trädens blad var i vackra färger.

Parken är underbar. :)



  

När jag kom hem var jag frusen, trött och hade begynnande känning i njurtrakten men jag trotsade och städade litet.

  

Men inte enbart det! Jag såg medett öga en film jag tidigare enbart sett slutet på. Den kom med posten från Ginza i dag. The bucket list heter den (svensk översättning: Nu eller aldrig) och Jack Nicholson spelar tillsammans med Morgan Freeman huvudrollen. En inspirerande hyllning till livet och den visar att den bästa tiden att leva är...här och nu. Jag blev mycket rörd och har gråtit... :)

  

Det var tråkigt att mötas av löpsedlar som talade om att Ulf Larsson dött, blott 53 år gammal. Hoppas han inte hade ont eller hann bli rädd.

Snart börjar på tv, en mängd nya program. Det jag följer är Hollywoodfruarna som visas en måndag till. Jag vill gärna se om ´Inlåst´(svensk realityserie) är något i min smak. Premiär på torsdag.

IDOL vill jag börja se igen tror jag. Körslaget har premiär på lördag. Någon som skall se det? Jag tror inte jag skall se det. Jag vill ha litet förändring i livet och har en del planer på annat att göra än att uggla framför burken. :)

Vad följer du för program? :)

Jag tror det är i dag Kristin Kaspersen fyller 40. Grattis! :)

Önskar en bra tisdag kväll, tack för titten i bloggen.



Ovido - Quiz & Flashcards